Dit is hoe je een stralende huid krijgt

Dit is hoe je een stralende huid krijgt

Vraag het aan een schoonheidsspecialiste en ze zullen je vertellen: je zult geen stralende huid krijgen door een highlighter palette te gebruiken. Natuurlijk kun je hiermee net doen alsof, maar is het niet fijner om van jezelf al een stralende huid te hebben? Dit is te bereiken met een combinatie van producten, oefening en geduld. Maar welke routine moet je aannemen? En welke producten zorgen voor daadwerkelijke resultaten? Wij helpen je op weg!

Een snelle gezichtsmassage doet wonderen voor de stralende huid

Als je je niet goed voelt, kan een gezichtsmassage van twee minuten je helpen om er weer levender uit te zien. Wanneer je dit vaker doet, zal het na verloop van tijd je huid steviger en strakker maken. Gebruik je vingertoppen om een serum of olie in je gezicht te masseren. De stimulatie kan helpen het bloed in beweging te krijgen, met een stralende huid als gevolg!

Gebruik een toner voor je serum of vochtinbrengende crème

Een vochtinbrengende crème is ontzettend belangrijk om een stralende, gezonde huid te krijgen. Maar wat je ervoor gebruikt is net zo belangrijk: toner. Een goede toner hydrateert de huid en bereidt hem voor op te volgende stappen. Serums en crèmes kunnen vervolgens dieper doordringen in de huid. Mijn persoonlijke favoriet is de Pyunkang Yul Essence Toner met AHA-zuren.

Voeg vitamine C toe aan je routine voor een stralende huid

Vraag het een willekeurige huidexpert en zij zullen een vitamine C-serum aanbevelen voor een stralende huid. We adviseren om dit ’s avonds te doen, want het zal je huid gevoeliger maken voor zonnestralen. Gebruik het dus zeker niet in de ochtend wanneer je op de zonnigste, leukste vakantie bestemmingen bent!

Kies een chemische exfoliator

Verwissel je klassieke gezichtsscrub voor een chemische exfoliator. Dit is een peeling of serum dat AHA’s, BHA’s of PHA’s gebruikt en over het algemeen minder schurend is voor je huid. Hiermee zal je dode huidcellen verwijderen, poriën ontstoppen, dofheid uitschakelen en cel vernieuwing verhogen, waardoor je de aanmaak van nieuwe collageen stimuleert. We adviseren om dit te beperken tot één of twee keer per week.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.