Leuke vakantie bestemmingen voor het najaar

De leukste vakantie bestemmingen voor het najaar

Het lijkt er op dat we eindelijk weer vrij en zorgeloos op vakantie kunnen gaan! Dat betekent dat vele van ons het zullen houden bij één zomervakantie, maar in het najaar opnieuw willen gaan genieten van een paar dagen (of langer) weg. Gelukkig zijn september, oktober en november enkele van de beste maanden van het jaar om te reizen. De drukte neemt af, de zon blijft en de oceaantemperaturen zijn aangenaam. Als je op zoek bent naar een plek om dit najaar te ontsnappen, zijn hier onze top suggesties aan leukste vakantie bestemmingen!

Rome, Italië

Degenen die in Rome wonen, beschouwen oktober als de beste maand van het jaar om de prachtige stad te ervaren. Het weer is veel aangenamer dan in de hete zomer, de stad heeft afscheid genomen van de toeristische drukte en de vele Italiaanse lekkernijen worden nog volop aangeboden. Ach, dat fit worden hoef je niet op vakantie te doen, lekker genieten dus maar!

Santorini, Griekenland

De vroege herfst is de beste tijd om dit juweel van de Cycladen te bezoeken. Het is minder druk en er zijn meer betaalbare accommodatie mogelijkheden. Het weer in september is nog warm genoeg om van het water te genieten, maar je zicht op de zonsondergang wordt niet onderbroken door een stortvloed van iPhone-cameraflitsen. Dat klinkt perfect, toch!?

Wist je dat je op de Griekse eilanden trouwens geen kraanwater kunt drinken? Wij gaan daarom altijd op pad naar dit prachtige eiland met een waterfles met filter. Geld en afval besparen op vakantie was nog nooit zo makkelijk!

Ibiza, Spanje

Op het grootste feesteiland van Europa worden de meeste luidsprekers na augustus losgekoppeld, zodat je de rustigere kant van dit Balearische eiland kunt bewonderen. Nip in alle rust van je tinto de verano – deels limonade, deels rode wijn – en bekijk de zonsondergang vanaf een rustig stukje strand. In de zomer wil je er misschien nooit meer heen… Nummer drie van de leukste vakantie bestemmingen is daarom juist perfect in het najaar!

Parijs, Frankrijk

Parijs vertraagt in oktober en november, dus je bespaart geld en kunt de romantische hoofdstad ervaren zonder de hordes reisgroepen. Vlieg het Louvre in en uit, neem ruimte in beslag tijdens een boottocht over de Seine en

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.